TAKİPÇİN BURDA SMM Paneli Nedir? Nasıl Kullanılır?

TAKİPÇİN BURDA SMM - Özel Hizmetler

TAKİPÇİN BURDA ile Instagram hesabınızı hiçbir şekilde şifre/mail bilgisi vermeden, Türk kadın takipçi, Türk kadın beğeni, Türk karışık takipçi ve Türk karışık beğeni hizmetlerimizi kullanarak popüler hale getirebilirsiniz.

Aktif Türk ve Yabancı kişiler'den Twitter hesabınıza takipçi, retweet ve beğeni hizmetlerimizi yine TAKİPÇİN BURDA üyelik paneli üzerinden alabilirsiniz.

Türkiye'nin en uygun ve kaliteli Youtube 4.000 saat izlenmesini Best Medya farkı ile sipariş edebilirsiniz. Üstelik 30 gün telafi ve kaliteli hizmet bir opsiyon değil. Hızlıca sipariş vermek için buraya tıklayınız.

Mavi tiki bulunan ünlü hesaplardan yorumlar ve yorum beğeni hizmetleri alabilirsiniz.

Instagram ve Twitter için, ömür boyu kalıcı; bot ya da gerçek takipçi ve beğeni hizmetlerimizi inceleyebilir, size uygun olan servisi kullanarak hemen sipariş verebilirsiniz.

Bu özel servisler ve daha fazlasını sipariş etmek için siz de ücretsiz bir şekilde aramıza katılabilirsiniz.

Instagram/Twitter Hesabıma Zararı Olur mu?

Öncelikle,TAKİPÇİN BURDA bayilik paneline kayıt ya da vereceğiniz siparişler için asla  sosyal medya hesaplarınızın şifresi/mail adresi istenmeyecektir. Burada yapılan işlemler tamamen güvenlidir ve diğer hizmet satışı yapan smm panellerinden bir farkı yoktur. TAKİPÇİN BURDA'yı tercih etmenizin en büyük avantajı ise, bir çok servisi ana sağlayıcıdan direkt almanız olacaktır. Bu sayede siparişleriniz hem çok hızlı tamamlanacak hem de çok daha uygun fiyatlara aynı hizmetleri alabileceksiniz. Yani tamamen güvenlidir, herhangi bir sorun yaşamanız mümkün değildir.

TAKİPÇİN BURDA nedir?

Sosyal medya bayilik paneli hizmeti veren TAKİPÇİN BURDA ve sizin adınıza fatura kesen resmi bir platformdur. Yaptığınız tüm işlemler ve vermiş olduğunuz tüm bilgiler kriptolu bir şekilde saklanır ve şifrelenmiş bilgilere biz dahil kimsenin erişimi mümkün değildir. Ayrıca internet sitemiz SSL teknolojisi kullanmakta olup, tüm trafik korunmaktadır.

Ödeme nasıl yapılır?

Ödeme yöntemi olarak havale, eft ve ya kredi kartı yöntemlerimizi tercih edilebilirsiniz. 

  1. TAKİPÇİN BURDA'ya giriş yapın.
  2. "Bakiye ekle" sayfasına gidin.
  3. Ödemeyi nasıl yapacağınızı seçin (havale, eft ve ya kredi kartı)
  4. Ardından sizden istenilen bilgileri doldurun ve ödemeyi tamamlayın.
  5. Yaptığınız ödeme otomatik olarak sisteme eklenir ardından kullanmaya başlayabilirsiniz.
  6. Eğer havale ya da eft yaparsanız aynı sayfa üzerinden "ödeme bildirimi" oluşturunuz. Saniyeler içerisinde ödemeniz hesabınıza yansıyacaktır.

Sosyal Medya Bayilik Panelindeki Hizmetler

Bayilik panelimiz de daha önce hiç bir sitede görmediğiniz çeşitlilikte ve kalitede servislere rastlayacaksınız. Bu sizi korkutmasın her hizmetin altında açıklamaları yazmaktadır ve her zaman bize ulaşarak çok daha detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz.

  • Instagram takipçi hizmeti için çeşitli servisler bulunmaktadır. Dilerseniz %100 Türk ve aktif kitleden oluşan ve hızlı yüklenen bir servisten hizmet alın veya yabancı ve gerçek kullanıcılardan oluşan bir kitleden satın alın. Üstelik yükleme hızını istediğiniz gibi siz seçin. 
  • Beğeni hizmetinde ise tekrardan Türk ve Yabancı olarak satın alım hizmeti sunarken en uygun fiyat garantisi veriyoruz. Beğeniler isterseniz anında gelsin keşfete çıkın isterseniz doğal artış şeklinde yavaş yavaş gelsin. 
  • Yorum hizmetinde en iyisi bayilik paneli. İsterseniz yorumları siz kendiniz yazın ve farklı kişiler göndersin. Dilerseniz hazır olarak yazılmış emojili yorumlar otomatik olarak gelsin.
  • Hikaye izlenme hizmeti ile profilinizin gerçekten aktif olduğunu kanıtlayın.
  • Etkileşim, gösterim ve erişim hizmetleri ile reklam gelirlerinizi arttırmanız çok kolay olucaktır.

Panelimiz de daha bir çok Instagram hizmetini sizlere en ucuz fiyatla sunuyoruz. Üstelik aldığınız hizmetler garantilidir. Eğer her hangi bir düşme veya silme olması durumunda bunu ücretsiz olarak telafi ediyoruz.

Diğer SMM Panellerinden Farkımız

  • Sosyal medya paneli hizmetleri için herhangi bir aracı olmadığı için çok daha ucuza hizmet alırsınız.
  • Aracı olmadığı için 1. elden destek alırsınız ve yardım istediğiniz de sizi oyalamak yerine direkt olarak çözüm odaklı cevaplar veririz ve en kısa sürede sorununuzu çözeriz. 
  • Aracı olmadığı için verdiğiniz siparişler çok daha hızlı teslim edilir. 
  • Aldığınız bir çok hizmet garantilidir. Her hangi bir silinme çoğu zaman olmaz. Olması durumunda ücretsiz olarak telafi edilir. 
  • Anında destek alma imkanı ile 7/24 sistemdeki destek sisteminden vey a canlı destek sisteminden siparişler ve servisler hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Instagram SMM Panel Nedir?

SMM panel hizmetleri tüm sosyal medya hizmetilerinin bir arada satılması anlamına gelmektedir. Smm panel bakiye olarak çalışmaktadır. Siz sisteme bakiyenizi yüklersiniz ve bu bakiye ile içeriden hizmet satın alabilirsiniz. Direkt olarak Instagram için özel olarak smm panel olmaz tüm hizmetlerin bir arada olması gerekmektedir. Örnek olarak Instagram bayilik paneli de bir smm diyebiliriz. 

Türkiye'nin en ucuz smm paneli TAKİPÇİN BURDA ile bakiyeli olarak Instagram hizmetleri satın alabilirsiniz. 

Dikkat edilmesi gereken bazı kopya smm sitelerdir. Bu siteler satmış oldukları hizmetleri teslim etmemekte ve ödemenizi gasp etmektedirler. TAKİPÇİN BURDA olarak sosyal medya bayilik hizmeti vermekteyiz ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Özet: Smm tam olarak sosyal medya bayilik hizmetidir.

Neden Üye Oluyoruz?

  • Üyelik sisteminin bir çok sebebi mevcuttur. Tek tek hizmet aldığınız da her seferinde ayrı fatura kesildiği için %18 fazla ücret sizden haberiniz olmadan fiyatlara yansıtılmaktadır. En basit olarak Smm bayilik paneli üyeliği ile %18 indirim kazanıyorsunuz.
  • Verdiğiniz siparişleri kontrol etmek için bir üyeliğiniz olmalıdır. Yaptığınız her işlemi bu sayede sayfanızdan kontrol edebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz de başlangıç sayılarını siparişlerim sekmesinden kontrol edebilirsiniz bu sayede eksik gelen bir sipariş durumunda hızlıca müdahale edersiniz.
  • Destek sistemi sayesinde hangi siparişiniz de sorun olduğunu hemen görebiliyoruz ve bu sayede sizlere çok hızlı bir şekilde destek sağlıyoruz.
  • Farklı servislerden alışveriş yapma imkanı sunuyoruz. Yavaş veya hızlı olarak seçim yapmanın yanı sıra lokasyon olarakta hizmetlerde seçim yapabilirsiniz.  

 

Bayilik Panelinin Bana Ne Katkısı Olur?

Eğer gerçekten Instagram'da başarılı bir şekilde yükselmek istiyorsanız bu alanda çalışmalar yapmak zorundasınızdır. Fakat normal siteler ile çalışarak bu alanda yaptığınız çalışmalar hem çok maliyetli olacaktır hemde eksik kalacaktır. Unutmayın sizin profilinizi en iyi siz yönetirsiniz. Sizin dışında profilinize müdahale eden kişiler özensiz davranacaktır. Profilinizin ihtiyaçlarını ve yapılan işlemlerin geri dönüşlerini en iyi siz bilebilirsiniz. Bu nedenle kişilerin kendi sosyal medyasını yapması çok önemlidir. Kişi kendisinin sosyal medya uzmanıdır. Instagram bayilik paneli ile ihtiyacınız olan tüm hizmetlere en ucuz fiyat ile erişeceğiniz için yaptığınız işlemlerin çok daha üstünde paketler satın alabilirsiniz. Üstelik çoğu site şu an yabancı ve bot hesaplar ile işlem yaparken siz gerçek ve Türk profillerden etkileşim alıcaksınız. Tamamen gerçek ve aktif kişilerden gelen gösterim ve erişim hizmetleriyle gönderilerinizi keşfete çıkarın ve daha fazla kişiye ulaşın. Geniş kitlelere hitap etmenin sırrı bayilik panelidir. Tabii ki iyi bir panel olması gerekli bu da kugu medya ile mümkün.

Instagram Paneli ve Bayilik Hizmetleri Kalitesi 

Instagram kategorisinde hizmet olan kişilerin en büyük derdi kullanıcıların kalitesidir. Genelde boş profiller veya yabancı profiller tarafından gelen beğeni ve takipler çok rahatsız edici olmaktadır. TAKİPÇİN BURDA olarak bu karışıklığın önüne geçiyoruz ve hizmetleri Türk veya yabancı olarak 2 ayrı kategoriye ayırıyoruz. 

Türkiye'de Instagram dünyasında kısıtlı bir hizmet olduğu için eğer Türk takipçi veya Türk beğeni istiyorsanız fiyatlar normalden biraz daha üst seviyede olmaktadır. Eğer Türk yerine karışık olarak beğeni veya takipçi hizmeti alırsanız bu durumda fiyat çok daha ucuz olacaktır. 

Özet olarak TAKİPÇİN BURDA ile Instagram, Twitter, Youtube, Spotify, Telegram, Twich gibi aradığınız tüm sosyal medya platformları için sosyal medya bayilik hizmetlerine kavuşacaksınız. 

SMM/Instagram Takipçi Paneli Kurmak

Birden fazla hesap yöneten veya bu işin ticaretini yapmak isteyen kişiler kendi Instagram takipçi paneli ya da SMM paneli sahibi olmak istemektedirler. Öncelikle hangi türden bir panele sahip olacaklarını belirlemeleri gerekmektedir. Sahip olacağınız hiç bir panel ile ücretsiz olarak beğeni veya takipçi gönderemezsiniz.

Smm panel kurma hayaliyle internette araştırma yapan arkadaşlar için bu kötü bir haber olduğunu biliyorum ama maalesef ki gerçekler bunlar. Eğer TAKİPÇİN BURDA benzeri bir panele sahip olarak müşteri toplamak ve para kazanmak isterseniz bunu sağlayabiliriz.

Fakat eğer sadece bir panelden hesaplarınızı yönetmek istiyorsanız Takipcinburda.com sosyal medya bayilik panelimize üye olarak, kullanım yapmaya devam edebilirsiniz.